• AZZURO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecjiAZZURO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • AZZURO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecjiAZZURO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • ,
    • AZZURO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • 24.50
    • To Włoskie wakacje nad Adriatykiem. Smak lukrecji w morskim kolorze. Do tego jadalne kamienie SASSOLINI, jadalne suszone niebieskie kwiaty (ślaz oraz bławatek), lawenda, fiołkowe żelki lukrecjowe SENATORI i fiołki kandyzowane. Skład: proszek lukrecjowy, barwnik spożywczy E133, kwiaty suszone jadalne, fiołki kandyzowane, zawiera laktozę, wosk pszczeli, waga 80 g wyrobu czekoladowego plus dodatki
  • LAMPONE AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecjiLAMPONE AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • LAMPONE AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecjiLAMPONE AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • ,
    • LAMPONE AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • 24.50
    • To smak pełnego lata w Rzymie. Czekolada aromatyzowana lukrecją i malinami z dodatkiem COLORIZIA, płatków dzikiej róży, malin liofilizowanych oraz kruchego ciasta. Skład: proszek lukrecjowy, maliny liofilizowane, pistacje, zawiera laktozę, wosk pszczeli. Waga 80 g +/- 5 g wyrobu czekoladowego plus dodatki
  • BOSCO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecjiBOSCO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • BOSCO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecjiBOSCO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • ,
    • BOSCO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • 24.50
    • To wycieczka po zielonej Toskanii. Czekolada z posmakiem lukrecji przełamana rozmarynem z dodatkiem SASSOLINI oraz miętowo lukrecjowych drażetek BIANCONERI. Skład: proszek lukrecjowy, chlorofil, rozmaryn, pistacje, zawiera laktozę, wosk pszczeli, waga 80 g wyrobu czekoladowego plus dodatki
  • NERO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • NERO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • ,
    • NERO AMARELLI – czekolada z dodatkiem lukrecji
    • 26.50
    • To skaliste zbocza Wezuwiusza. Czekolada mocna w smaku lukrecji, połączona z paloną łupiną kokosa, wytrawanymi drażetkami SPEZZATA, prawdziwym korzeniem lukrecji oraz ciemnymi crispearlsami. Czekolada dla koneserów smaku lukrecji, bardzo wytrawna. Skład:proszek lukrecjowy, węgiel kokosowy, zawiera laktozę i ziarno kakaowca, waga 80 g wyrobu czekoladowego plus dodatki
  • Czekolada lukrecjowa z solą i Rombetti
    • Czekolada lukrecjowa z solą i Rombetti
    • ,
    • Czekolada lukrecjowa z solą i Rombetti
    • 8.50
    • Nowość na rynku. Czekolada lukrecjowa z solą i lukrecjowymi cukiereczkami Rombetti - klasyczny i bogaty smak przełamany solą i anyżowymi cukierkami. Bazą do produkcji jest aksamitna biała czekolada pochodząca z Hiszpańskich manufaktur połączona z prawdziwą lukrecją Amarelli z południa Włoch. Kremowa po rozpuszczeniu, z intensywnym i wyczuwalnym smakiem lukrecji, który długo pozostaje na podniebieniu. Kolor czekolady jest naturalny, a nadaje go mielony korzeń lukrecji.
  • Czekolada lukrecjowa z solą, pieprzem i żurawiną
    • Czekolada lukrecjowa z solą, pieprzem i żurawiną
    • ,
    • Czekolada lukrecjowa z solą, pieprzem i żurawiną
    • 8.50
    • Nowość na rynku. Czekolada lukrecjowa z solą, pieprzem i żurawiną - smak lukrecji podkręcony świeżym czarnym pieprzem mielonym oraz słodyczą żurawiny suszonej. Bazą do produkcji jest aksamitna biała czekolada pochodząca z Hiszpańskich manufaktur połączona z prawdziwą lukrecją Amarelli z południa Włoch. Kremowa po rozpuszczeniu, z intensywnym i wyczuwalnym smakiem lukrecji, który długo pozostaje na podniebieniu. Kolor czekolady jest naturalny, a nadaje go mielony korzeń lukrecji.
  • Czekolada lukrecjowa z solą, pistacjami i maliną
    • Czekolada lukrecjowa z solą, pistacjami i maliną
    • ,
    • Czekolada lukrecjowa z solą, pistacjami i maliną
    • 8.50
    • Nowość na rynku. Czekolada lukrecjowa z solą, pistacjami i malinami. Eksplozja smaku, połączenie lukrecji z solą i pistacją oraz liofilizowanymi  malinami pozwala na rozkoszowanie się niepowtarzalnym smakiem. Bazą do produkcji jest aksamitna biała czekolada pochodząca z Hiszpańskich manufaktur połączona z prawdziwą lukrecją Amarelli z południa Włoch. Kremowa po rozpuszczeniu, z intensywnym i wyczuwalnym smakiem lukrecji, który długo pozostaje na podniebieniu. Kolor czekolady jest naturalny, a nadaje go mielony korzeń lukrecji.